Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (2.66 secunde)
ªocul produs in lumea muzicii, dar si in societatea romaneasca in ansamblul ei, de disparitia unei personalitati marcante a rock-ului autohton a facut ca in primele ore dupa derularea nenorocitului accident atentia generala sa se indrepte in mod firesc spre memoria marelui disparut.
inceputul acestui an este o efervescenta perioada a congreselor de partid in cadrul carora principalele formatiuni ale esichierului politic autohton isi vor alege presedintii si conducerile centrale.
Adaptarea asazisei democratii la specificul autohton s-a petrecut fara tranzitie, chiar din primele clipe. Comparindu-i pe politicienii nostri cu cei din occident nu vedem asemanari.
Ieri, mare scandal mare, pe motiv ca un anume ziar a publicat anumite poze cu o anume vedeta din show-biz-ul autohton.
Perspectivele unui mare "partid popular” autohton par, astfel, indepartate, mai cu seama daca avem in vedere ca, departe de scena politica principala, PNtCD s-a straduit sa obtina suprematia in materializarea unui asemenea demers.
Analistii considera ca varianta cea mai simpla pentru aparitia unui corespondent al popularilor in parlamentul autohton ar fi fost fuziunea dintre partidele ce compun Alianta DA si inscrierea formatiunii rezultate pe culoarul crestin democratiei moderne.
Saptamina trecuta a fost una deosebit de densa in ce priveste reconfigurarea optiunilor doctrinare, reorientarea sau cautarea de noi aliante de catre principalele formatiuni de pe esichierul politic autohton.
Stimulati de ritmurile hit-ului autohton "Gasca mea nu poate sa stea linistita nici o clipa " , gasca scriitorilor abonati la "Zilele Eminescu " este prezenta mereu atunci cind interesele culturii o cer.
Recent, printr-un comunicat dat de compania de televiziune prin cablu UPC, aflam ca au preluat un alt operator din tara, anume Astral TV, firma cu capital autohton, pentru o suma uriasa.
Iata ca au trecut vremurile cind principalul neajuns al capitalismului autohton, venit sa inlocuiasca orinduirea comunista, era lipsa locurilor de munca.
Din acest punct de vedere, trebuie spus ca bulgarii nu au avut nici o Sulfina Barbu in fruntea unui anumit minister si nici un Ionel Manafu la carma unei Directii care ar fi trebuit sa se ocupe de starea plajelor litoralului autohton.
Si uite asa doctorasul nostru autohton demonstreaza ca este grijuliu (cu propria persoana!) si il cam doare in cot de ce se tot cearta aia prin Comisia de Antifrauda si de cat isi raceste gura de pomana UE.
Ne place sa ne stie Europa drept hoti, nespalati, saraci, plecati peste hotare cu dorinta de capatuire in glanda… ca sa nu mai vorbim de faptul ca unii habar nu au unde e situata Romania, nici nu au auzit de noi… inca o dovada ca nu stim sa ne vindem pielea ramasa acasa, facandu-ne gratis reclama in beneficiul turismului autohton, intr-o afacere din care am avea si noi de castigat…
Fiscul autohton nu-i ia in calcul pentru ca ei nu exista pentru el. Evazionistii nu sunt inregistrati pe nicaieri, iar in cazul in care lucreaza pe niste firme acestea sunt fantome, cu adrese in cutii postale.
Avem pe cineva destul de competent sa faca ordine in aceasta gaura neagra in care a intrat invatamantul autohton? Si asta e valabil pentru multe domenii.
Astfel, pentru orice potential investitor de capital, fie el strain sau autohton, costurile reduse cu impozitele pe salarii, profit, asociate cu CAS-uri mai mici si cu calificarea relativ inalta a fortei de munca romanesti, ar putea sa se constituie intr-o sansa de a prinde, poate, ultimul tren al mondializarii.
Inca o dovada ca nu stim sa ne vindem pielea ramasa acasa, facandune gratis reclama in beneficiul turismului autohton, intr-o afacere din care am avea si noi de castigat...
Daca ar fi castigat vesnicii abonati la astfel de probe, adica cele cateva companii straine care ne fac si ne refac drumurile de cativa ani buni incoace, atunci nu era bine, pentru ca nu se incurajeaza capitalul autohton.
De aceea, George Maior, ca sef al celui mare serviciu secret autohton, va reusi sa se impuna mai intai datorita acestor relatii si abia apoi folosindu-si calitatile personale.
Oricine ar opta pentru un autoturism autohton mai ieftin decat pentru unul adus de afara si caruia sa ii platesti taxe de cateva mii de euro doar pentru acea inmatriculare in Romania...
google-analytics.com